Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2017 18:37 - ЗА ТАЙНСТВАТА И ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК НА ФЕНОМЕНА АКАДЕМИК ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ
Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 911 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЗА ТАЙНСТВАТА И ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК НА ФЕНОМЕНА АКАДЕМИК ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ


Записа Анна Зографова
Човешкият мозък е най-важният и сложен орган на централната нервна система, контролиращ всички процеси в живота и съществуването на човека. Той се състои от огромно количество неврони, измеряеми в милиарди, които се съединяват с още по-голямо количество синоптични връзки. Мозъкът се състои от сегменти, изпълняващи по няколко или отделни функции. При травма на отделни части на мозъка естествено се нарушават и важни функции от дейността на човека, водещи понякога и до летален изход. Но има и случаи, в които се пробуждат невероятни непедозирани възможности. Или ако трябва да бъдем точни, ние и до днес не знаем нищо за работата на мозъка в детайли, въпреки хилядолетията в негово изучаване. Изследванията на мозъка се спонсорират във валута също с милиарди. Такъв един проект е (Blue Brain Project), който позволява мозъка да бъде интерпретиран цифрово, но това още повече обърква представите ни за този орган. Ето обособените 11 изненадващи факта за човешкия мозък, които са неизвестни за по-голямата част от аудиторията:
1. При нова мисъл или спомени клетките на мозъка изграждат нови връзки помежду си. 
2. Мозъкът няма рецептори за болка по която причина може да бъде опериран и докато пациентът е в съзнание. 
3. При сън мозъкът отделя хормон, който парализира и не позволява на тялото да извършва действия.
4. Човешкият мозък съдържа 75% вода.
С това се обяснява състоянието на дехидратация -усещане за замайване и объркване много преди тялото да изпита физическите симптоми от жаждата. 
5. Прозявката е заразна, заради огледалните неврони в мозъка, които карат тялото да имитира автоматично действията, които човек наблюдава.
6. Информацията през нервната система протича с различна скорост, в зависимост от типа неврони – примерно 0.5 м/сек. (метра в секунда), а в други случаи и с 120 м/сек.
7. В будно състояние мозъкът произвежда между 10 и 23 вата енергия, достатъчна да захрани електрическа крушка. 
8. При смях се задействат 5 центъра на мозъка. Ако човек не може да разбере дадена шега – това означава, че комуникацията между различните центрове е слаба.
9. Големината на мозъка не е фактор.
10. Човешкият мозък е най-големият консуматор на енергия в тялото и е с тегло от около 2% от теглото на тялото, но консумира 20% от произведената от него енергия.
11. Мозъкът продължава да работи доста след всички останали органи при настъпването на смъртта. По повод на тази информация нека направим аналогична връзка - когато говорим или пишем за човешкия мозък задължително трябва да споменем докосването до най - невероятния български феномен Боянския маг – известния академик по иновациите Йордан Стоилов Иванов, чийто мозък припокрива всичките тези изнесени факти. Изследванията на научните звена на БАН доказаха през 70 – те и 80-те години на ХХ век, че от дете още, за неговия човешки мозък природните закони просто не важат. Този българин е и продължава да бъде единственият Човек в света, променил чрез контрол и организация с енергията на своя човешки мозък температурата на стапяне на най-трудния елемент от таблицата на Менделеев – метала Индий от разстояние пет километра. По тази причина същият метал вече не може да служи за еталон в света. Най-важната констатация, която българските учени, провели и отчели с Мага този експеримент бе, че той може да организира, концентрира, контролира, излъчва и насочва действена енергия. Километрите са определени точно 5 км. Тук следва да споменем, че за аурата на Буда в старите книги са прочели, че е била няколко километра, а и на Христос също, което е под 5 км.

Светът в който живеем наистина е по-различен от утвърдената представа за него още повече, че всички проведени до сега научни изследвания и експерименти с феномена Йордан СТОИЛОВ ИВАНОВ – ЗА ХОРА, РАСТЕНИЯ, ЖИНВОТНИ, МЕТАЛИ И ВРЕМЕ, от страна на специалисти от БАН, физици, химици от Централната лаборатория по слънчева енергия и нови енергийни източници и медици от институтите на МНЗ, Социални грижи и Висшата атестационна комисия /ВАК/, която съществуваше по онова време категорично доказаха, че способностите на мага – академик Йордан Стоилов Иванов, ДА ВЛИЯЕ С БИОЕНЕРГИЯТА СИ ВЪРХУ ХОРА, ЖИВОТНИ, РАСТЕНИЯ, МЕТАЛИ И ОКОЛНА СРЕДА - НА ЖИВИТЕ И НЕЖИВИ ОРГАНИЗМИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ. И най-важното нещо, което учените отчетоха, в диапазона на възможностите на феномена е, че ТОЙ МОЖЕ ДА ИЗЛЪЧВА, НАСОЧВА, ОРГАНИЗИРА И КОНТРОЛИРА ДЕЙСТВЕНА ЕНЕРГИЯ, ЧРЕЗ КОНЦЕНТРАЦИЯ И ОРГАНИЗАЦИЯ СТРУКТУРАТА НА СВОЯ ЧОВЕШКИ МОЗЪК. Днес ясновидците, владеещи методите на биолокация откриват “обекти,” както в случая експериментира и Боянският маг академик Йордан Стоилов Иванов, който по карта и снимки на местности открива и изчезнали хора. Затова и предмета на неговите дейности включва разкриване на природни, археологически и подземни богатства. Феноменът академик Йордан Стоилов Иванов в едно свое твърдение, далеч преди съветския учен Прицкер (1981 г.) е провел биолоциране по карта и е записал получената особена информация за това, че в района на Алма Ата съществува подземна база на извънземни същества по образ и подобие на човек, високи не повече от метър и петдесет сантиметра, с глави на птици, Тук веднага МОЖЕМ да направим аналогия и с ликовете на боговете птици от вътрешните стени на египетските пирамиди, това са образи на боговете от египетската синкретизация Ра и Пта. 
Изразяваме определено мнение и убеждение, че ако не нашето поколение, то бъдещите ще оценят възможностите на феномена като му отдадат заслуженото и дължимо уважение, защото всичко за този човек – ясновидец по рождсение , всичко от наука, служби, разузнавания, здравни услуги е микрофилмирано и съхранено за поколенията години напред. Този наш съвременник е и единственият български феномен, изографисан приживе като Исус в далечната 1256 г., в знаменитата
Боянска църква край Витоша. Той заслужава не само уважение, за всичките свои знания, уменията и възможности, които притежава, но и заради факта, че много наши видни български учени, професори и академици дължат своите титли и постове само и единствено на него. В книгата „Боянският Маг „Йордан Иванов“ се изразява надеждата, че читателите ще оценят опита да се даде максимално достоверно описание на тайнствата му. И тъй като подобен Човек особено в този момент е нужен на България, с цялата му богата гама от достойнства и качества, във всички области и направления на човешкия, земния, растителния, животинския, водния, материалния и въздушния свят, питаме се наистина - ще бъдат ли ползвани пълноценно възможностите на академик Йордан Стоилов Иванов за високохуманни и благородни цели на държавата ни както и при разкриване загадките за нашите събратя или роднини по разум. А ако бъдат взети под внимание уменията, тезите, теориите и биолокационните проучвания на българина Йордан Стоилов Иванов, в Института по космически изследвания и в другите научни подразделения на БАН, където вече са работили по изследване на непериодични и бързопротичащи аномални явления, в обкръжаваща среда, това може да стане, в името на доброто за цялата нация, за което той, благородният Боянски маг, нееднократно доказал пред науката своите възможности, вече е готов. Защото винаги и когато е потърсен, той е бил полезен!


image 


Тагове:   анна зографова,


Гласувай:
3
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bojanapankov
Категория: Технологии
Прочетен: 1021706
Постинги: 351
Коментари: 74
Гласове: 450
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31