Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2013 19:10 - ПИСМО ДО МИНИСТЪР ГРЕКОВ ЗА BGХИБРИД,ПРЕДОСТАВЕН 2013 НА М-ВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ОТ АКАД.ЙОРДАН СТ.ИВАНОВ- КАК НИ НАСТИГНАХА АНГЛИЧАНИТЕ?!
Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 1569 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.09.2013 19:17


ОТВОРЕНО ПИСМО

ДО

Проф. Димитър Греков – министър на земеделието и храните на Република България 

OT

imageimage
 

Академик Йордан Стоилов Иванов – член на Управителните съвети на Организацията на обединените българи от цял свят, на Общобългарския парламент и на Международната академия по българознание, иновации и култура /МАБИК/, подполковник, представител  на ВООЕННО-ПАТРИОТИЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,  награден за цялостна дейност и качество на петте континента с Престижната международна награда -  Арката на Европейските златни звезди в Мадрид /1993г./; ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ЗАСЛУГИ ОТ ПРИЗНАТЕЛНА БЪЛГАРИЯ, с Орден 100 години Независима България и Орден – „60 години от Великата Отечествена война – 1941 – 1945 г.”

А  № 8402324, даден му с Указ на Президента на Руската Федерация от 28.02.2004. г.

 

 

Ваше Превъзходителство, Многоуважаеми г-н министър,

Предоставям на Вашето внимание следния материал:

 ДОКУМЕНТАЦИЯ ЗА BG ХИБРИД, предоставена  МИНАЛАТА ГОДИНА ОТ АКАД. ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ на Вашето ведомство, разработвана  ПРЕЗ 80-ТЕ ГОДИНИ НА XХ ВЕК – ДАДЕНА, ПОДАРЕНА ИЛИ......ПРОДАДЕНА?! ОТ СЛУЖИТЕЛИ НА ЗЕМЕДЕЛСКОТО НИ МИНИСТЕРСТВНО ИЛИ НА ИНСТИТУТА „ПУШКАРОВ”  НА АНГЛИЧАНИ?!

 

По повод неотдавнашната информация в електронните медии, че във Великобритания е започнала продажба на разсад на растение-хибрид между картоф и домат, с един корен, с култовото име „томтато”бих искал да заявя, че ДОКУМЕНТАЦИЯ ЗА BG ХИБРИДИ, РАЗРАБОТЕНИ  ОТ МЕН -  Акад. Йордан Стоилов Иванов още през  80-те години на 20 век е била дадена /ПРОДАДЕНА/ м.г. на англичаните. Тя е изтекла вероятно и от Вашето Земеделско министерство или от Института „Пушкаров”.  Поводът за тази моя констатация и коментар е факта, че растението не е продукт на модификация, а е селектирано чрез метод по присаждане като картофът и доматът са от едно растително семейство, допускащо отглеждането им върху един корен. Новото растение с коренова система на картоф дава реколта не до 500  доматчета сорт „черри” /като пишат англичаните/, а много повече. Пишейки тези редове, узнавайки, че моите материали, които предоставих миналата година на Вашето Ведомство са били използвани и тиражирани. Бих искал да спомена и, че в писмо ми от 03.12.2012 г. до ексминистъра на земеделието и храните Д-р МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ, написах: „В  контекст използване биоенергията ми, в научните разработки, в прилагането й при растения, засегнати от болести, причинени от различни патогени и върху заразени почви, имам високата чест да предоставя на България документация за моите възможности на психофизиотерапевт, радиестезист,  упражняващ биостимулиращо въздействие върху  хора, растения и животни.

В приложени четири папки представих своите акредитиви както и пълните описания с резултатите от проведените експерименти с мен по метода на третиране на различни видове зеленчуци и растения – оранжерийни и на полето - при заразени почви. Тези експерименти са извършени с участието на хабилитирани учени – доказали и описали най-подробно експеримента. От проф. д-р Боряна Чолева . Опитите са извършвани в лабораторни условия, в оранжерии и на полето. Необходимо е да спомена и, че в папката с акредитивите бе приложен и диск с видеоматериали и филми за мен и моите възможности. Тук е мястото да спомена и, че още през 1992 и през 1995 г. в сп. „Биотехнологии” се появиха статии на наши учени за моите експерименти. Копия от тях предоставям в момента.

image

Експерименти на Българската академия на селскостопанските науки със селскостопански култури, обработени с биоенергията на академик Йордан Стоилов Иванов

Тази снимка  никъде не е публикувана ! Тя единствено бе пратена на Министерството на земделието и храните на Република България и в Института „Пушкаров”. На същите адреси бях изпратил и информация за влиянието на биоенергията ми върху заразените с Галова нематода домати както и  докладите на проф. Боряна Чолева, които приложих и експонирам тук. Известно ми е, от отговора на моето писмо, че е било дадено лично разпореждане от министър Д-р Мирослав Найденов, с моята документация да се занимаят еиксперти от самото министерство както и от института „Пушкаров”, които да направят анализ и да напишат доклад обратно до самия министър, с техните констатации.

За ашладисването на дървета с различни плодове по методите на Мичурин, многократно свои доклади съм изпращал до различните ведомства и академии на науките на СССР, защото всичко преди 1989 г.трябваше задължително  да минава от там, а и тази историческа снимка с домати , грах, син домат, царевица, патладжан и диня с една коренова система – това се искаше за 21 Век от науката, за което академик Обручев споменава.

Всъщност, Желанието ми да съдействам за поставяне в служба на човека на всички сили на природата датира още от 70-те години  на ХХ век, според постулатите на академика. Според  мен, крайно време е вече да се научим да се запасяваме с енергия и да я пренасяме.         

През 1984 г., в съветското научно списание "XXI век", бе отпечатана програмата на известния академик Владимир Обручев за съветските проекти и прогнози през следващото столетие. Ние наистина се убеждаваме се, че в нашето настояще, в началото на ХХІ век тя освен, че е актуална, припокрива част от казаното преди почти тридесет години.             - да се предсказват и ликвидират предварително предстоящите стихийни бедствия, наводнения, урагани, изригвания на вулкани, земетресения;             - да се произвеждат в заводите всички известни на Земята и неизвестни в природата вещества;             - да се получат нови породи животни и сортове растения, които да растат по-бързо и да дават повече продукция - месо, мляко, вълна, зърно, плодове, влакна, дървесина за нуждите на народното стопанство;             - да се приспособят за живота, да се разработят неудобните райони - блата, гори, пустини, тайгата, тундрата, а също и морското дъно;             - да се научим да управляваме времето, да регулираме вятъра и. преместваме облаците, да се разпореждаме по свое усмотрение с дъждовете и ясното време, със снега и горещината. Трудно ли е това?! Необикновено трудно, но това е необходимо!"

Българските институции се страхуваха да публикуват данни за моите експерименти с растения, правени 30 години преди англичаните да осъществят експеримента с картофите и доматите. От м.г. до момента съм получил само един отговор от Вашата институция, в който пише следното: „Във връзка с Ваше писмо, постъпило в Министерство на земеделието и храните по електронната поща на министър д-р Мирослав Найденов, Бихме искали да Ви информираме, че: по повод предложението Ви за предоставяне на намираща се при Вас документация във връзка с изследвания за влиянието на човешката биоенергия за повишаване добивите от експерименталните сортове и растения, както и евентуално за осъществяване на бъдещ проект,. Селскостопанска академия определя доц. д-р Ганка Баева от ИПАЗР „Н. Пушкаров“, работеща в тази сфера, която да се свърже с Вас и на място да се запознае и получи пълната документация. За целта сме и предоставили Вашите координати и тя ще осъществи необходимата връзка.С уважение, Кабинет на министър д-р Мирослав Найденов

Вместо г-жа Д-р Ганка Баева при мен дойде Ст. Н.с. Златка Трифонова, която е подчинена на доц. Баева , на която отново предадох пълен комплект от всички материали, които бях изпратил м.г. и до министър Д-р Мирослав Найденов. Г-жа Трифонова получи включително и снимката с моя български експеримент, от датата 6.10.1984 г., София, БАН. Нямам информация какво е направила с документацията и със снимката ми г-жа Трифонова, както нямам и  информация за окончателния доклад по иновациите, тъй като аз съм академик по иновациите към Международната академия по българознание, иновации и култура /МАБИК/.

Относно информацията за селектирания от АНГЛИЧАНИТЕ/?!/ продукт „Томтейто” , аз се очудвам как СТАНА ТАКА, ЩОТО веднага англичаните определиха дори и  Цената на храста - 34 долара, а нашите български специалисти не можаха или не пожелаха да напишат един доклад до министъра, на базата на готови материали и експерименти!?! Всичко това ми дава основание да се съмнявам, че резултатите от моите експерименти са били или дадени, или подарени или продадени.....както едно време, по времето на Живков – за растителното и оранжерийното производство бяхме направили, подготвили материали за увеличаване на оранжерийната и растителна продукция на полето, но някой – в близкото обкръжение на Живков го подведе, че това, което бяхме направили – да се даде на китайците и на кубинците... и ако успешно в Китай и Куба бъдат приложени нашите модели, от които има ефективност, чак тогава да ги приложим у нас. Сега затова селското ни стопанство и оранжерийното производство на страната ни са в такъв упадък.

Повече подробности за всички тези експерименти, които отдавна са български патент, можете да прочетете в моя блог, наред с историческите ми доклади:

Блог на академик Йордан Стоилов Иванов – Bojanapankov – blog.bg

С УВАЖЕНИЕ:

Акад. Йордан Стоилов Иванов от Боянската фамилия ПАНКОВИ!!!

София, 27.09.2013 г.
ПОСЛЕСЛОВ: ТЕЗ ЧЕРВЕНИ ДОМАТИ - КОЙ ГИ, МАМО, Р А З К Л А Т И?!
ТОЙ, ТОЙ, ТОЙ....Тагове:   академик,


Гласувай:
2
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bojanapankov
Категория: Технологии
Прочетен: 1018660
Постинги: 351
Коментари: 74
Гласове: 450
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930