Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2021 20:34 - Lockdown лудост
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 450 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.02.2021 20:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Lockdown лудост

 Публикувано: четвъртък, 28 януари 2021 г. 13:54

image



От шест фута на разстояние до шест фута под

ВСИЧКИ ВАШИТЕ ВЪЗМОЖНИ ПЛАНОВЕ СА ОТМЕНЕНИ

В милиони домакинства по света един мъчителен въпрос изгризва ума на всички. Сега, когато бизнесът ми е затворен или работата ми е загубена поради ужасяващия опит на Биг Фарма да управлява света, правителството ще продължи ли да ми плаща? За колко дълго? И тогава, какво се случва, когато плащанията спрат? Как ще остана жив?

Тъй като самоубийствата се увеличават и убиват чрез инжектиране, се умножават с всеки циничен удар, тези мисли сега бушуват по целия свят.

Отнеха ни работните места, хазяите вдигат наемите си, собствениците на жилища не могат да плащат, пазарите остават без храна! Къде трябва да отидат обикновените хора, когато са им отнети работните места и домовете? Как трябва да се хранят децата? Затова ли трябва да подкрепяме нашето правителство? За да могат да ни отнемат всичко?

Как трябва да живеем? Или това, че смисълът на цялата тази фалшива хуха, известна като Голямата пандемия, водеща до Голямото нулиране, наистина води до епидемия от възрастни граждани, които внезапно умират от препоръчаните от правителството противогрипни ваксини и парите на всички, откраднати от най-богатите хора в света.

Това е Бил Гейтс-д-р. Версия на Fauci-Donald Trump за контрол на населението. Фалшива болест, фалшиво заключване, гладуване на всички, докато не бъдат изстреляни и загубят ума си завинаги.

Открихме, че лудите лекари, които тровят съзнанието ни с измислени болести и фалшиви лекове, никога не са изолирали и не са пречиствали последните си шарки, което означава, че най-зашеметяващият факт всъщност е, че никой не е починал от тази мистериозна болест на COVID, защото никой не може да го докаже всъщност съществува. CDC призна това. CDC също призна, че магическата им ваксина не лекува нищо, което ви кара да се чудите защо някой изобщо прави тези снимки.

Има нещо в тези получатели, които не са били веднага убити, което прилича на повече роботи, отколкото на хората. Може би това е целта на иРНК ваксината, която изобщо не е ваксина.

Преди да се проведе някакъв дебат, тези престъпници, измислили тази фиктивна епидемия, трябва да бъдат съдени, осъдени и екзекутирани. Просто няма изчисление колко хора вече са убили със своите цинични измами.

С чист ум, само тогава можем да измислим как да предотвратим изтребването на хората от нашите доверени медицински власти.

Заключванията са практика на смърт

Какво учат децата, когато ги държат вкъщи с маски?

Те научават, че обществото им е лудо и те също трябва да действат безумно, за да не бъдат маркирани като антисоциални и расистки.

И така, силите, които са изключително сигурни, че цялото население е измило мозъка до нивото на имбецилност, може да създаде въображаема болест, която да заключи света и по петите на това, да организира убедителни избори и след това незабавно да обърне резултатите и забележете, че едва ли някой се интересува, че тази колосална измама е излюпена и всъщност е успяла.

Това е дълбочината на кома.

Но когато проверките престанат да идват - или да идват привързани към различни сделки с дявола - тогава най-накрая ще видим, само за кратко, зъбите на държавата, докато ни поглъща.

Децата, хванати в заключване и носещи маски, са дозирани с дезинформация, която никога няма да забравят. Мерките, обяснени на децата, създават белезите на злонамереното психологическо програмиране с лъжи, които не са медицински обосновани и ще продължат цял ​​живот.

Правилата за работа с деца са като да ги премахнете от реалния свят. Посттравматичният стрес е бил 4 пъти по-голям при деца, които са били на карантина, в сравнение с деца, които не са. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7323677/

Не контрол на раждаемостта, контрол на смъртта

Lockdown лудост: Шест фута един от друг е равен на шест фута под. Заключванията деформират следващото поколение, превръщайки ги в контролирани от ума роботи, постоянно подозрителни към съседите си.

Обратното на контрола на раждаемостта е контрол на смъртта. Сега го виждаме с изстрел, който гарантирано ще ви убие следващия път, когато получите грип, ако не и преди, според д-р Долорес Кахил.

Мисля за онези половин милион фермери в Индия, които се самоубиха, защото бяха принудени да засадят семената на Монсанто, които произвеждаха реколта само веднъж и не можеха да бъдат използвани повторно. Самоубийствата в Индия винаги ме карат да мисля за Бил Гейтс и как той е убил половин милион млади момичета там с отровените си измислици, маскирани като лекарство, но по-късно описани като устройства за намаляване на населението.

Същото се случва сега по целия свят. Намаляване на населението. Lockdown лудост: Шест фута един от друг е равен на шест фута под. Убиване на всички малки предприятия. Разкъсване на семейства на парченца. Съкращаване на белези от битки с умишлено противопоказано медицинско малтретиране. Оставянето на нашите любими възрастни хора да умират сами, възпрепятствано да вижда семействата им в последните им моменти. Това е садистична медицина, с която нашите лекари са известни, тъй като те измъчват света с лъжите си.

Спрете да мислите за бъдещето. Всички ваши големи планове са отменени. Чрез фалшива чума. Проверено от публични медии, които никога не са били известни с това, че казват истината, и лекарите, които печелят пари със своите сенчести сделки.

Имате ли още въпроси относно това дали да заснемете или не?

Изстрелът с мРНК ще направи следващия път, когато получите някакъв грип, фатална среща, според известен ирландски лекар. https://www.lewrockwell.com/2021/01/no_author/horrific-latent-deaths-predicted-among-the-elderly-by-genetics-professor-after-immunization-with-rna-vaccines/

Тръмп срещу Байдън: това доказва, че Deep State може да промени реалността точно пред очите ни и да я накара да се задържи, благодарение на изкупената медия и паразитните сводници, които се назначават за длъжност. Изумително е колко хора са участвали във фиксирането на изборите и са били необходими 2,5 милиона въображаеми гласа, за да се промени бъдещето от светло в тъмно.

Хората, които ни контролират, искат да е тъмно. Това ги прави по-лесни за убиване.

Социалната изолация е целта. Създава по-ясни цели.

Заключването доказва, че могат да ви направят всичко.

Това жалко оправдание за ваксина доказва, че ще го направят.

 

Джон Камински е писател, който живее на брега на залива на Флорида, непрекъснато се опитва да разбере защо се унищожаваме и посочва корумпирана система от вярвания като двигател на нашата смърт. Изключително зависим от приноса на читателите, моля, подкрепете работата му по пощата: 6871 Willow Creek Circle # 103, North Port FL 34287 USA.



Тагове:   lockdown лудост,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39934171
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930