Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2017 17:09 - НЕПОРОЧНИТЕ ЗАЧАТИЯ - СЕДМА ЧАСТ - АКАД. ЙОРДАН СТ. ИВАНОВ И АННА ЗОГРАФОВА - ЧЛЕН-КОР. НА МАБИК
Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 1788 Коментари: 1 Гласове:
0



 НЕПОРОЧНИТЕ ЗАЧАТИЯ – ЧАСТ 7



Автори : Акад. Йордан Стоилов Иванов и

Анна Зографова – чл. кор на академия МАБИК

 В книгатая превърнала се в бестселър с автори Майкъл Бейджънт, Ричард Лий и Хенри  Линкълн, озаглавена „Месианското наследство“,,, преведена от английски на български език от Огнян Алтънчев и издадена от издателска къща „Хермес“  - Пловдив през 2005 г., посветена на тайното Братство и ордена от Сион пише, че още „от зората на писаната история средиземноморските народи са величали култа към Диоскурите – божествените еднояйчни близнаци.  Двойката близнаци Кастор и Полукс играе изключително важна роля във формирането и еволюцията на митологията. А близнаците Ромул и Рем, отгледани от вълчица са почитани като основатели на Рим. Чрез самото си естество, раждането на близнаци се превръща в  събитие, напомнящо мит, свързващ човека с някой от неговите най-стари и най-мощни митични образи и в крайна сметка с боговете МУ. ….“

Т.Н. Едеса – сега Урва в Турция – дълго време е била култово средище на обожествените братя близнаци  Момоим и Азис. Те били  изместени от  Иисус и Юда Тома, като по този начин Едеса се превърнала в център на новия култ към „Двойния месия“. ….

А в църквата в Рен дьо ла Шато във Франция присъстват и стенописи, в които Божията майка Мария и Йосиф са изобразени от двете страни на олтара, държейки в ръце по един младенец Христос!

За много изследователи на библията днес съвсем не е неприемлива тезата, че Иисус е имал брат близнак. Това са склонни да приемат и съвременните агностици. Още повече, че в немалко текстове на Библията се споменава Юда Тома като Иисусовия брат близнак. Дори и ранните християни в Сирия, Египет, Испания, Франция и Ирландия легитимират текстовете в Светото писание, в които става въпрос за братята на Иисус. Същото по презумция се предполага и от намерените нови евангелия на Юда Тома и на Мария Магдалена, открити след датата на Милениума – двехилядната година след Христа.

Както вече писахме при партеногенезата поколенията се образуват от неоплодени яйцеклетки както при някои видове риби, змии, насекоми, птици, пчели и пр.,Науката отдавна е доказала и, че и при homo sapiensa този процес е възможен и чрез него също може да се продължи рода.

При изследвания многократно също е доказано, че в ДНК на клонингите - те не само са били „родени“ от един родител, но и при мутации като при влечугите, хромозомите, характерни за пола са ZZ за мъжките и ZW за женските като хромозомите на клонинги са от вида WW, т.е. сътворени само от майчини хромозоми. Съответно при Homo sapiens плодът е с две X хромозоми.

През последните години бе доказано и , че е възможно и при живо родени деца, яйцеклетката в тялото на майката да е оплодена след момента на делене, а кръвната група на такива потомци включва „партеногенетични клетки от неоплодената част от яйцеклетката“. Доказано е и , че дамите могат да съхранят в тялото си и  чужда ДНК както и Y хромозоми.

При пртеногенезата за която е необходима такава хромозома, женският организъм великолепно се справя със съхранената в женското тяло  ДНК, чрез което се осъществява самото оплождане при което се раждат най-вече т.н. близнаци-химери, от които единият е възможно буквално да абсорбира другия с неговото ДНК. В тези случаи близнакът продължава да носи две ДНК.

Писателката Елена Блаватска, по – известна като  Упасика, Рада-бай, и автор на мистичната „Тайна доктрина“, а също и съосновател на първото  „Теософското дружество“, заедно с майор Хенри Олкът, в своята книга „Разбулената Изида“ пише за бог Митра следното: „Митра е син на Бордж, излязал от планината във вид на лъч светлина“. Митра е потомък на Земята Майка /Адити/ и Бога баща Айон. А т.н. „Седмо небе“ според митраизма е най-висшата сфера, в която се намира дома на всемогъщия бог  Айон, олицетворяващ живота и вечността.

/Следва/




Гласувай:
0



1. tres1 - ...при което се раждат най-вече т.н. близнаци-химери
26.08.2017 10:21
нещо, което се потвърждава и при яйцата с два жълтъка - нищо ново под звездите
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bojanapankov
Категория: Технологии
Прочетен: 1139236
Постинги: 351
Коментари: 74
Гласове: 450
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930