Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2015 17:26 - ЗА НАЧАЛОТО И КРАЯ НА ЧЕТВЪРТОТО ОБЕДИНЕНИЕ НА ЕВРОПА-МЕРКЕЛ РАЗВАЛИ СПОКОЙСТВИЕТО НА ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ДЪРЖАВИ В КОНТИНЕНТА!
Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 1288 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЗА НАЧАЛОТО И КРАЯ НА ЧЕТВЪРТОТО ОБЕДИНЕНИЕ НА ЕВРОПА!

МЕРКЕЛ  РАЗВАЛИ СПОКОЙСТВИЕТО НА ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ДЪРЖАВИ В КОНТИНЕНТА

Автори:

Академик Йордан Стоилов Иванов

Д-р Юлия Занков - Войнарович – експерт по международни отношения и международни конфликти, член на академия МАБИК – Република Малта

Анна Зографова – Член – кореспондент на МАБИК

 image

От глупост, менопауза или склероза, в своя трети мандат канцлер Меркел тотално се издъни, закопавайки Европа и европейските ценности. Такова е мнението на болшинството европейци днес, което наложи руският президент Владимир Путин да оправя бакии.

Европа е залята от мюсюлмани, които Меркел официално покани.

Ислямска държава, която Путин преди дни изпържи с най-новите си оръжия продължава да се нанася в Европа и до месеци очакванията са, че континентът ще бъде атакуван, с неговите ценности и хилядолетна култура. Европейците с история никога няма да простят тази „покана”, защото от времето на Хитлер не са били подлагани на толкова чудовищни  унижения каквито се случват днес.

И в Париж,и в Германия, и в Швеция, християнските нации вече пищят кански от имигранти, които са длъжни да изхранват и обгрижват. Кои  апропо са имигрантите – яки, здрави мъжаги, жени и деца, които в повечето случаи не са техни, а събирани, изнасилвани, заставяни да им се подчиняват.  /За справка – предаването на Би Би Си Уърлд сървис, от началото на юли т.г., за приюта за арабски жени – жертви на многократни отвличания и изнасилвания от страна на командоси на халифата ИДИЛ. Ако измъчените деца на възраст между 10 и 15 г., които изобщо не могат да се нарекат жени – пред репортера на Би Би Си – тези истински жертви на ислямския геноцид през сълзи разказаха потресаващи истории и описаха сцени на нападения над мирни сирийски села, при които джихадистите подлагат на брутални заколения всички жители от мъжки пол, включително и старци. Жените, които според ислямистите са „годни за сексуална употреба” са между 5 и 15 годишна възраст, което по всички цивилизовани стандарти си е откровена педофилия и то в най-мръсния й чудовищен вид, граничещ със сатанизъм. Тези деца, брутално превръщани в сексробини са събирани в специални тренировъчни лагери, заедно с млади жени,  с осиротелите от кланета деца, обработвани с животински секс и наркотици да станат „готови”, да придружат „войните на исляма” в новите територии за завладяване – Европа, под претекст, че това са семейства, жертви на „режима на Асад” – единствената светска арабска държава, която света помни.

Безбройни са примерите на защита на сирийци християни и на християнски светини, осъществявани от държавната армия и сирийци-мюсюлмани, включително и със живи вериги. Всъщност истинските жертви са на законното правителство на Сирия, а не на уж заклеймявания, но с половин уста от Запад Ислямски халифат, чиято основна цел е разпростирането му, засега в Европа, а за в бъдеще и по целия свят.

На това е подчинена и Уахабитската програма, която за жалост някак си остава встрани от медиите, които действат на принципа на трите маймунки: Мизару, Киказару и Ивазару. Мизару си покрива очите и не вижда Злото, Киказару си покрива ушите и не чува Злото, а Ивазару си крие устата и не споменава злото –   „Не чух, не видях и не говоря”…. От което, злото няма да бъде унищожено.

Според будистката концепция трите маймунки символизират идеята за неправене на зло, т.е. сентенцията „Ако не виждам злото, не чувам злото и не говоря нищо за него, аз съм защитен от него! Ето това е Европа в момента!

В оригиналния будизъм обаче, маймунките са четири, като четвъртата те наричат Шизару – и тя олицетворява принципа : „НЕ ПРАВИ ЗЛО!” КАТО СЕ ИЗОБРАЗЯВА СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ. Незнайно защо, Европа е възприела японската интерпретация на концепцията за неправене на зло, като изключва Шизару, макар и тя да символизира същината на принципа. Японците са я изключили от състава на общата композиция, защото смятат , че числото 4 носи нещастие. Японската дума за 4 е „ШИ” и напомня думата смърт. Японците както и съвременните европейци се стараят да изключат от живота си всичко, свързано с числото 4, т.е. със смъртта и затова всъщност обезсмислят будисткия принцип за неправене на зло, изключвайки основния от четирите символа – неправенето на зло. Това напомня и позата на щрауса и олицетворява както поведението на европейските правителствени лидери, така и доста от медийните стратегии и пропаганди, особено в страни като България. Това, че упорито отказваме, зомбирани от медиите да слушаме, да виждаме и чуваме за злото, не означава, че то не съществува, и че не заплашва хилядолетните ценности на човечеството, създали нашата цивилизация.

Както съвременните медии, така и  европейските лидери, налагащи отдавна фалиралия „мултикултурен модел” трябва да се обърнат към търсене на най-важния символ – ШИЗАРУ, не прави зло!

В този контекст основният въпрос с който следва да започне разглеждането на понятието „Бежанци” е  какво цели СИЛАТА, която стои зад тези потоци от хора, с ЦЕЛ ДА ЗАВЛАДЕЯТ ХРИСТИЯНСКА Европа.

Истинските жертви на терора на ИДИЛ или са избивани по местоживеене, или се присъединяват към правителствените войски, в защита на родните си места.

Малцината оцелели, предимно жени в детска възраст са принуждавани насилствено да се присъединяват към командосите на ИДИЛ под формата на „семейства” и ако успеят да избягат, се добират и лекуват в приюти за жертви на насилие под егидата на ООН, като момичетата от репортажа на Би Би Си.

Всъщност  нашите държавници и велики медийни ГУРУТА трябва доста да се замислят относно филтрирането на човешките потоци и да отговорят на обществото на следните въпроси: защо масово тези хора - 100 процента мюсюлмани, предприемат тази инвазия, след като на планетата има и други военни конфликти?!

Това не е хуманитарна инвазия, а религиозна. Защо мигрантите нагло и нахално  налагат вече своя религиозен и етнически модел върху приемащите ги християнски общности. Не се ли превръща това взаимоотношение в модел – паразити-гостоприемници ?!

Какво следва да се направи на дело, а не на думи, за да осъществим автентичния принцип – НЕ ПРАВИ ЗЛО, който е залегнал не само в Будизма, а и в доминиращата в Европа християнска цивилизация?!

След три национални катастрофи на България,  предизвикани от погрешно залагане на сбъркания германски кон, какво още трябва да ни се случи на нас като държава с хилядолетна държавност, за да си отворим очите за изконния английски принцип: „Една държава е държава точно и само тогава, когато разчита не на „приятели”, а на своите интереси.

Няма нужда да откриваме повторно Америка или топлата вода – доказалият себе си като държавник и стратег Дейвид Камерън вече го е формулирал, вслушвайки се в разума и хуманизма:

"Приехме определен брой действително нуждаещи се от убежище сирийски бежанци. Но аз мисля, че е по-важно да се направи опит в тази част на света да се установи мирът и стабилност и не мисля, че можем да намерим решение, приемайки все повече и повече бежанци". С това огромна Великобритания позволи на нейна територия да пребивават едва хиляда бежанци - несъпоставимо с огромния брой мигранти, нахлуващи в Европа.

Европа вече съвсем не е това, което бе. И Шенген не е това към което се стремяхме толкова усилено и усърдно…. Разпадането е тотално!…. Унгарците издигнаха стена и Орбан бе категоричен. Журналисти на Франс прес документираха как стотици мигранти проникват на унгарска територия от Сърбия, след сблъсъци с унгарските сили за борба с безредици при което са използвани сълзотворен газ и водни оръдия. Унгарски полицаи и  деца са ранени на унгарската граница със Сърбия, при опитите на мигранти да проникнат през граничната ограда с бодлива тел.

 Поляците – на дневен ред е възражението на полския премиер Ева Копач за кавито и да е промени в договорите на ЕС, които могат да ограничат правата на полските имигранти във Великобритания..

Броят на мигрантите поискали политическо убежище в Чехия не е голам – едва 800 и за разлика от Испания, Италия и Полша, бежанците използват Чехия само като междинна страна по пътя към Германия и Скандинавия. Защото и чехите заявиха отношение и а го отстояват, вместо да отваря широко порти. Много бързо обаче някои политици от ЕС забравиха, че организацията брани либерализма, свободата на избор, мненията и свободата на  нациите да избират. Старите европейски кралства обаче, с изключителна култура и история не могат да се оправят с пришълците, защото с парите, които Европа им дават „бежанците“ играят вече по казината.

Интересно - кой води днешните млади араби, които идват в Европа?! И защо те спрягат само името на Меркел?! Дали накрая тя ще се окаже най-голямата виновница за всичко?! Меркел даде 400 милиарда на гърците, за да я уважават, но те я направиха на нищо пред света. Германия е съсипана и  покрай нея и всичките други държави от Източния Блок. Каква е тази европейска общност, с толкова много огради?! Как се стигна до факта, че всяка една евродържава допълнително обеднява, а държавните банки са принудени да фалират?! И в същото време се тръби, че и Русия и страните от бившия социалистически лагир били виновни за недомислиците… ….

И как нито един европейски политик в Брюксел не прозря, че всичко това, което в момента се случва в Европа, евентуално можеше да се случи. Ако това беше в Китай – там щяха да стрелят в движение. Не – всички си мълчаха, само и само да вземат проценти от парите, от вече Бившата Обединена Европа, защото както се вижда – ТЯ – Европа днес съвсем не е обединена. И дори и 10 – 15 години няма да са достатъчни, да се възстанови това, което е градено – пътища, инфраструктура, имущество, заграждения, ценности….

Руският президент Владимир Путин много навреме призна Волжска България и българския коридор до Беринговия проток, с откриването и на Българо-мюсюлманска академия в Москва, за да отдели именно, че българския коридор целия Ислям от арабсдкия свят. И както вече писахме, в някои наши публикации и доклади, дай-боже наистина да се обединят всичките  българи по геном, за да може наистина цивилизовиният святът да разбере какво означава ненасилствен ред. Защото някои велики хемофилици европейци разиграха зарчето в Украйна, но не очакваха, това зарче да се превърне в ябълката на раздора и да се върне при тях, мислейки си, че удрят с арабите Джакпота и оставиха Украйна изоставена. Затова Меркел ,съветници и Брюксел трябва да отговарят не пред Господ, а пред Европейските народи, защото подведените правителства, според нейното сладкодумие и обещания тотално ще изгубят своя авторитет и облик пред сънародниците си и в исторически план за срам на поколенията.

В Германия от престараване някои кметове дори вече започнаха да гонят истинските германци от жилищата заради бежанците и заради субсидии. Това настройва германци срещу германци – представете си само - арийци срещу арийци?!

Не – европейците днес като че ли не ги интересува, че новата стена – не телена и бетонна , а човешка разцепва Европа и то, в полза на Русия, Китай и в полза на други страни от Близкия Изток. С това и омразата става още по-голяма, щото не можа, с намесата на Русия , Америка - малката тайфа, управляваща финансите на света да си изпълни желанието за досъсипване на всичко, създадено в Европа.

И американският президент Барак Обама, притиснат – добре поведе политиката, но после под натиска на военни и лобисти от Сената, и от много големи магнати, бе принуден да прави грешки, за които не е виновен лично, а налагащите около него започнаха да правят каквото си искат, да си разиграват коня и той продължи и продължава да се чуди как да излезе от това положение и при днешната среща с Путин вероятно на четири очи ще се опита да се оправдава, че лична вина няма, а вината е на тези, които държат парите – лобистите от Американския конгрес и от Сената.

А 27-те членки на ЕС и още няколко около тях вече не приличат на нищо – нямат право на глас, на изказ, защото никой не иска да ги чуе! Защото всички се стремят към заграбването на парите – от трафиканти, от бежанци. Интересуват се само от парите, а това, че ходещото живо месо са хора – не ги интересува. Те ще се стараят да покажат другата страна на медала. И пак същите ще излизат на избори, ще се самоизбират. Но нещата приключват с факта, че и четвъртото европейско обединение, от Римската империя насам, с тия телове и огради и прочее вече приключва. И най-вероятно – следващите европейски арийци от чистата раса, за която лелееше и мечтаеше Хитлер, ще бъдат тъмни….

А колко ли милиарда евро ще са са необходими за връщането на всички тези бежанци в техните държави, в които те няма да искат да се върнат доброволно?!

Затова прав е Путин, че до няколко години чистите и виновни европейци трябва да мислят как се преселят в Сибир, където се знае от цял свят, че са  лагерите ….

http://bojanapankov.blog.bg/technology/2014/12/23/svetlina-v-tunela-na-rusko-amerikanskite-otnosheniia-obama-p.1325060

http://bojanapankov.blog.bg/technology/2015/04/18/bylgarite-v-etnofonda-na-chovechestvoto-imperii-dyrjavi-i-ca.1355027

http://bojanapankov.blog.bg/technology/2014/01/20/analiz-po-konstataciiata-na-amerikanski-ucheni-che-ot-terito.1230203

http://bojanapankov.blog.bg/technology/2012/11/10/pozdravlenie-do-novoizbraniia-vtori-mandat-amerikanski-prezi.1018876

http://bojanapankov.blog.bg/technology/2012/02/14/vtori-prezidentski-mandat-za-amerikanskiia-prezident-barak-o.901531

http://bojanapankov.blog.bg/technology/2014/01/20/analiz-po-konstataciiata-na-amerikanski-ucheni-che-ot-terito.1230203

http://bojanapankov.blog.bg/technology/2014/01/20/analiz-po-konstataciiata-na-amerikanski-ucheni-che-ot-terito.1230201

http://bojanapankov.blog.bg/technology/2014/01/20/analiz-po-konstataciiata-na-amerikanski-ucheni-che-ot-terito.1230201

http://bojanapankov.blog.bg/technology/2009/10/11/iz-quot-slovo-za-srebyrnite-bylgari-quot-na-akad-iordan-stoi.413921

http://www.mont-press.com/index.php?issue=522013&kind=&article=35063&rank=4&short=&numb=%D0%A0%E2%80%20%D0%A1%D0%82.%2066

 

 

 



Тагове:   acadiordan ivanov,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bojanapankov
Категория: Технологии
Прочетен: 1139194
Постинги: 351
Коментари: 74
Гласове: 450
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930