Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2014 21:52 - АНАЛИЗ ПО КОНСТАТАЦИЯТА НА АМЕРИКАНСКИ УЧЕНИ, ЧЕ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ ТРЪГВА НАЙ-ДРЕВНАТА ЕВРОЦИВИЛИЗАЦИЯ!
Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 1382 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.01.2014 18:12


АНАЛИЗ ПО КОНСТАТАЦИЯТА НА АМЕРИКАНСКИ УЧЕНИ, ЧЕ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ ТРЪГВА НАЙ-ДРЕВНАТА ЕВРОЦИВИЛИЗАЦИЯ!

/На вниманието на областните управители – Губернатори на Средна и Западна България:

„Развитието на регионите и тяхното бъдеще зависи от Вас, защото основно само разграбването от Източна и Южна България усвоява евросредства!”

Mont-press.com


Бр. 5 (2137), год. ХХV, 21 - 22 януари 2014 г.

 imageimage

АКАДЕМИК ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ

 

Повод за нашия анализ е американското признание, регистрирано неотдавна в историческите източници, че  люлката на най-древната цивилизация в Европа е залюляна в земите на днешна България. Длъжни сме да уточним, че нещата започват от момента, в който български автор изведе автохтонната теория за генезиса на българите в етнофонда на човечеството това е академик Йордан Стоилов Иванов, работил по първите геномни изследвания, правени у нас през 1975 г. Още тогава той доказва тезата, че истинската прародина на българите не е в Памир или Азия, а  в днешните ни географски земи. Защото тук са корените на истината.

Изказваме специална благодарност на екипите американски учени, на америкнаския народ, които преди европейските са разбрали, че българите са били на Балканите много преди всички останали етноси и народи и не само на Балканите.. Били са още когато другите ги е нямало. И, че древните племена, залюляли люлката на Балканската цивилизация са тръгнали от нашите земи, в своите мега миграции и пътешествия..... Държим да отбележим, че канцеларията на световния президент Барак Обама преведе материалите, теориите и изследванията за най-старата българска история хилядолетия /преди ситуирането на Първата българска държава през 681 г./, чийто автор е българският  академик Йордан Стоилов Иванов, член на Управителните съвети на Организацията на обединените българи от цял свят, на Общобългарския Парламент и на Международната академия по българознание, иновации и култура МАБИК. След  запознаване с фактологията, изведена от академика, американският президент иска мнение от учени да преценят историческите артефакти и изяснят  написаното. От всичко прочетено те излизат със заключение, че именно от днешната територия на България е тръгнала най-старата първа Евроцивилизация.

Върху тези за гигантски гео и еко катастрофи на Балканите и в района на Черно море е работил академик Йордан Стоилов Иванов още през 80-те години на ХХ век. Фактите и заключенията от своите проучвания той предоставя тогава на Руската и Украинската академии на науките – /Виж. Книгата „Боянският маг Йордан Стоилов Иванов”, която всъщност съдържа две книги в едно книжно тяло – ВТОРАТА С ТЕОРИИТЕ И ТЕЗИТЕ НА  АКАДЕМИКА, издадена през 2004 г. От ЕТ „Йордан Иванов”/. Именно във втората книга, озаглавена „Аномални явления и техните биолокационни проучвания”, академикът  извежда своите тези, в материалите за Библейските Потопи, които той определя 8 на брой. Описва ги най-подробно.

Неговите тези и теории от 80-те години на ХХ век, цели 20 години по-късно се  потвърждават и препокриват от проучванията на шелфа на Черно море, правени от екипа на проф. Петко Димитров от Института по океанология при БАН, на Проф. Уилям Раян, океанолог от Калифорнийския университет, участник в работата на експедицията, проведена с научноизследователския кораб „Академик" и от прогнозите на проф. Балард.
Академик Йордан Ст. Иванов: „Моят девиз - Няма нищо невъзможно” е впечатлил до такава степен световния президент на Америка щото той взема присърце изпратените му от мен материали. Прочитайки ги настоява те правилно да бъдат разчетени. Споменавам всичко това защото бих желал да назова имената мената и на тримата световни президенти: Владимир Путин, разрешил в своя мандат на българите в бившите руски републики по 30 пункта да се самоопределят като българи, за което му благодаря
; Китайския президент - радеещ за запазване на човечествто и планетата ни, и oтново Американския президент - Барак Обама. Тук е уместно да спомена и за адресираните от мен писма, лично до канцеларията на Белия дом.

Виж линка:  ПИСМО НА АКАДЕМИК ЙОРДАН ТОИЛОВ ИВАНОВ ДО АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ БАРАК ОБАМА
от 07.05.2010 г.

http://bojanapankov.blog.bg/technology/2010/09/23/quot-nobelovata-nagrada-za-mir-be-prisydena-za-usiliiata-na-.609882

23.09.2010 20:37 - "Нобеловата награда за мир” бе присъдена за усилията на американския президент Барак Обама по ситуиране на свят без ядрени оръжия - писмо на Академик Йорда

Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 608 Коментари: 0 Гласове:

Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 608 Коментари: 0 Гласове:

Впоследствие е получено и Писмо отговор и от името на американския Вицепрезидент Джо Байдан, с информация за летящия старт на икономиката на Америка. Интересното е, че всичко,свързано с научните ми доклади, дейности и изследвания както и информацията,която съм публикувал в своя блог, продължава да се превежда лично за президента Барак Обама. След прочитане на Първото ми писмо, Държавният глава на Америка участва в Срещата на високо равнище в Прага, /Чехия/. Там той разговаря надълго и нашироко с Медведев, с Бойко Борисов,/ в мандата му на министър председател на Република България/.

Малко извън общоприетия ВИП Протокол, американският президент Барак Обама стиска сърдечно ръката на Борисов. След завръщането в Америка, директорите на ЦРУ и на американското Разузнаване са уволнени... Назначеният нов е изпратен на срещи тук в България, отново с Бойко Борисов, по въпроси, свързани с тероризма, за подобряване междудържавните отношения в службите и за сигурността.

Затова благодаря на всички автори, историци и изследователи, които продължават да публикуват истинските материали за великата древност на България и за българите.

Що се отнася до българите - те са едно от трите най-стари скитски племена.

Това са представители на най-старите жители по долното течение и делтата на реката Дунав както и по крайбрежието на Черно море. Това потвърждавам, за да знаят нашите поколения както и някои европейски учени - наши съвременници, защо продължаваме да изследваме и доказваме дълго крити тайни – кои сме ние българите като народ,  от къде идваме и накъде отиваме.

За момента, според материалите, изпратени на американския президент Барак Обама /Материа за сребърните българи/, и според документацията от разкопките в с. Оходен,  което място, заедно с полковник Мургин от Районното управление на МВР във Враца, проучихме основно още през 1980 г. с проучванията и на територията на Варненския некрополпрез 80-те години на ХХвек, където бе открито и най-старото злато на света, България днес се нарежда всред най-уникалните страни на планетата С НАЙ-МНОГО АРТЕФАКТИ.

Непростимо е, че все още не се използват достатъчно изворите на древната философия на българите, формирала мироглед у европейските нации, създали ценности, който днес биха могли да възродят Европа. Защото уникални артефакти от историята на българите са променяни и умишлено крити”.

Геномните изследвания на академик Йордан Стоилов Иванов от 1975 г., от 80-те години на ХХ век  доказаха, че българите днес съставляват над 150 милиона като само в Руските републики живеят над  30 милиона. Интересът към земите на България и по геном и по много други показатели е най-вече и по повод факта, че генетична българска кръв може да бъде открита и регистрирана в територии, заемащи 5/8 от Северното полукълбо.

Специална програма,възложена на научните звена в НРБ лично от държавника Тодор Живков, която науката ни е разработвала, е изисквала от научните звена на НРБ след 1975 г. да изяснят чий геном е най-продуктивен и най-устойчив. Така учените, по предложение отново на Йордан Стоилов Иванов, следвало да обърнат внимание, верни ли са неговите твърдения за дакомизийския етнос и за шопите, че са представители на най-старото исконно местно население на Балканите. При тези проучвания, академикът за пръв път в света експонира своята авторска теория, че именно от сърцето на Балканите стартира развитие първата евроцивилизация, определяйки я в планините – Витоша, Рила, Пирин, Стара Планина и по поречието и делтата на  Дунав.

Основоположникът на етномедицината в България -  специалист в областта на висшата математика, етногенезиса на народите и етнологията, световноизвестният учен, удостоен посмъртно от академия МАБИК, с научното звание, академик Петър Атанасов Петров,основател и на музейното дело и изучил много последователи от днешните музейни работници, както в Перник и в други градове в страната и в чужбина, ръководител на групи антрополози за изследване различните райони на България са определили академик Йордан Стоилов Иванов още в детска, в юношеска възраст и впоследствие на дейностите като за народен лечител и за  постигнатите при резултати от наука, от редица изследвания от научни звена, от служби, дипломация, и независимо от кои държави – католици, протестанти и други деноминации

 като “най-невероятния феномен на Балканите в новото време, чиято дарба да прогнозира и лекува е най-великото нещо, което този българин е наследил по рождение!”. Макроикономистът д.и.н. - проф. Иван Владимиров Пейчев пише за акад. Иванов:”Ако трябва да бъда конкретен, от научна гледна точка, както това е дефинирал моят покоен колега, проф. Петър Атанасов Петров, след обсъждането с антрополози:”Магът - Йордан Стоилов Иванов - това е най-точният генетично съхранил се по образ на непромененяем дако-мизийски генотип на 6900 г., който е и най-старият представител от всичките най-стари 123 етноса и народи, населявали някога земите на България!”.

Като такъв е определен изследователят Йордан Стоилов Иванов и чрез данните от антропологичните изследвания на дако-мизийския генотип, които го представят като уникат, всред еталоните на най-старото население на Балканския полуостров, с черти на дако-мизиец, въплатени в образа му, съхранили се непроменяеми цели шест хилядолетия. Това означава, че хромозомите на майката на Мага са били много повече от един. Всъщност, точно те са фактор за генетичната устойчивост на такъв тип етнос, придаващ качества да управлява, лекува, реализира, материализира, устоява и пр., което се пада, в интервали на периоди през повече от 100, 500, 1000 или няколко хиляди години”. Многобройните експерименти, проведени с Йордан Стоилов Иванов, от всички академични звена на науката, огромният му труд, публикациите му, в контекст на научната му и изследователска работа в академия МАБИК, интерпретиращи теми по особено важни направления - областта на иновациите, най-старата история на България и други, дават представа за една много малка част от огромните му възможности.. В предишни години дейността му е била отчитана много подробно от научните звена на България, когато науката е имала задачата да отсее дарбата от придобитото. Защото дарбата по рождение е нещо изключително рядко.

За сведение на изследователите - на територията на Мизия и Дакия са открити и най-старите рудодобивни центрове на света. Академикът доказва и, че първите исконни местни етноси – дакомизийци, сапи и сепи първи селектирали житото от дивия овес и КОИЛА, опитомили овцата и козата, развивайки  скотовъдството.

Много преди 10 000 години, от земите на Балканите, вследствие на катаклизми представителите на първите древни етноси и народи мигрирали на Изток и Югоизток. Пътят на тези миграции колкото и странно да е, винаги бил във вид на спирала. Впоследствие след хилядолетия, част от тях се заврърнали. Отново в земите на майката прародина. Същите етноси обаче създали по своя път над 22 империи и 60 държави.

Историци от небългарски произход традиционно са пренебрегвали особено важни исторически събития на древността, прередактирайки историята на най-древните като народи по изгоден за властимащите начин.  За да се забрави истинската история на нашето велико и жилаво блгарско племе, преживяло хилядолетни бури на възходи и падения и оцеляло във времена и епохи: Херодот може би малко “позабравил” величието на сапите – сепеи, но все пак е описал как представители на племето сепеи – предци на днешните ни шопи, станали участници в походите на Ксеркс срещу Елада. А други стари автори като Евстатий Византийски и Страбон отъждествявали сепите със САИ И СИНТИИ. Същият етнос, чийто днешни потомци са шопите, /според акад. Йордан Ст. Иванов – / е съществувал от времето след третия потоп.

Съвсем неслучайно и Арнолд Тойнби  регистрира българската цивилизация под № 21 в общия списък на човешките цивилизации изброени до ХХ век.

Според едно от последните проведени в България важни антропологични проучвания на населението у нас под ръководството на антрополога професор Йордан Йорданов, ние българите не се различаваме от европейците в биологичен смисъл.  А според резултатите от международното геномно сравнение  на професор Иво Кременски се оказа и, че  всеки пети мъж в България има Y-хромозоми, типични за коренното население, живяло на Балканите  преди 7800 г..И тъй като съвременните изследователи умишлено правят едно буквално обезкостяване на Балканите от дакомизийско население, формулирайки теза, че дакомизийците били траки, което е абсолютно неправилно и невярно, длъжни сме да отбележим, че констатацията, че населението на Мизия и Дакия е тракийско е невярна. И тази грешка  старите хронисти са използвали манипулативно – грешка, която допускат дори и съвременни историци.

Време е пъзелът на липсващите звена в най-старата история на Балканите да бъде преподреден. Величието на предците ни от хилядолетия е поставяло българина в ареала на съзидателите, а не на рушителите на велики държави и цивилизации.И днес, когато държавата ни се старае с всички сили и средства за "да се докаже" на Европа и на Европейския Съюз вече е време да повдигнем булото на забвението като и нашето национално гордо  българското самочувстие, забравено в хилядолетия, столетия, многократно погазвано в робство и в неволи. Защото мястото, което Европа ни отреди по право, достойнство и по неписани закони е принадлежало най-първо на българите и то винаги ще ни принадлежи.

Българската археологическа находка на човешки кости от 2004 г на жена на 8 000 години ,в района на Враца провокира антропологични изследвания за които още един български учен – корифеят антрополог и директор на института по антропология при БАН - проф. Йордан Йорданов коментира: “Резултатите от изследването на костния материал са известни само на ограничен кръг учени. Те никога не са били предмет на широко обсъждане. А данните, на фона на данните за историческото и културното развитие както и религиозните схващания през различните епохи, представят физическите типове хора, сведения за заболяванията и травмите, оставили следи върху техните кости и лечебните ритуални въздействия върху тях”. По подобен повод проф. Йордан Йорданов изготвя мостри възстановки на образи чрез пластична антропологична реконструкция. Измежду най-интересните му шедьоври са реконструкции на главата на владетеля Севт ІІІ и на дакомизийска принцеса от преди 8 000 години.

В миналия век, британският учен Колин Ефрю назова 6 килограмовото златно съкровище, открито в България от Варненския некропол “ най-старото злато в света”, което акад. Йордан Стоилов Иванов определи на много повече от 10 000 години, уточнявайки, че за да има такива прекрасни изделия са били нужни много повече  години за да придобият майсторите умения, които е невъзможно дори да бъдат възпроизведени днес.


Пак по нашите български балкански земи са открити и най-старите писмени ЗНАЦИ В СВЕТА. От селищната могила край село Караново е изкопан глинен печат, чиято възраст се определя на 3000 – 3500 г. пр.н.е. Още по-стари са и знаците върху малко глинено съдче, намерено край село Градешница /Врачанско/ – от 3500 – 4000 г. пр.н.е. Като за сравнение акад. Йордан Стоилов Иванов припомня, че шумерската писменост, считана доскоро за най-стара в света, е възникнала едва към 3100 г. пр.н.е. според класическата история, а египетската – около 3000 г. пр.н.е.
По стара във времето е находката от времето на дакомизийците в Родопите Перперикон, за която проф. Николай Овчаров твърдеше, че е свързана с крито-микенската култура, но всъщност според академик Йордан Ст. Иванов тя е още по-стара.

Самият факт, че дакомизийци през старокаменната и бронзова епохи били измежду най- великите ваятели, ювелири, философи, жреци и владетели ,с огромен интелектуален и военен потенциал, извежда този древния етнос много по-напред в история, традиции нрави и поведение. По онова време според акад. Йордан Стоилов Иванов, дакомизийците са притежавали определено по-голям военен потенциал дори от Ахейска Гърция, Рим и Византия. Сапейците, одриси, дакомизийцити и други местни племена съставяли мозъка и гръбнака на македонските, римски и византийски легиони, които марширувайки, завладявали бавно и последователно земи по време на войните в Пелопонес, Илирия, Египет, Картаген и Палестина, Сирия, Епир и Месопотамия. Тези факти античните гръцки и римски автори умишлено прикриват и ги пропускат. Все пак до нас са достигнали информации от анали, описващи непокорните местни “планински хора” вдигали многократно въстания – сепите - /шепи =шопи/, сапей,които влизали винаги първи във бой и предпочитали смъртта пред робството. Цели 5 века упоритите шопи/сепи/, сапеи и дакомизийците се съпротивлявали на римляните, с което техните бойни качества по достойнство били оценени. С това войнската доблест на дакомизийския и сапейския етноси действително била пример за подражание на десетки велики императори, философи, поети, царе и сенатори от дакомизийски произход, стратези, магистрати, заемали върхови позиции в управлението на древен Рим и Византия и точно те съставлявали своеобразен мозъчен тръст и гръбнак на римските и византийски легиони, съставени в основата си от отдряди на местните непокорни дакомизийци, сапи, сепейци. Защото те винаги влизали в бой, предпочитайки смъртта пред робството.

 

 Заради уникалните археологически открития, в края на ХХ и началото на ХХІ век, в района на Старосел, Татул, в Долината на царете, на тракийския град и царската резиденция на одриския владетел Аматок под връх “Кози грамади,” в Централна средна гора и във Врачанско, древната история трябва да бъде препрочетена и пренаписана Защото това е история на изключително важните федерални древни царства на Одрисите, Сапеите, Бесите и Медите. Академикът посочва, че неправилно учените ги датират /отнасят/ към І хилядолетие пр. Хр. А всъщност те са много по-стари. Това са предци на легендарния цар Резос, на тракомикенеца цар Агамемнон, на поета-жрец Орфей, на Тамирис от Тракия/Омир/.. А култовата местност Татул у нас е кръстена с името на отровна билка, която вирее в този район и на други места и причинява халюциногенно въздействие в по-малки дози..

Легендите за Орфей /Тамирис от Тракия/ е вдъхновявала много древни поети, философи и хронисти. Вдъхновявала е Вергилий, Овидий, Еврипид и др. А жреческите царски родове на дакомизийските оракули са регистрирали трайно присъствие и в прочутото Делфийско светилище до 355 г. Синът на Музей Евмолп е станал родоначалник на династията Евмолпидите, владетели с резиденция /според Д. Чиликов/ ,в северната част на Пловдивския Тримонциум. А  Цар Спарток е бил считан и за основател на династията на Спартокидите .

Други известни велики владетели от дако мизийски произход, живели по нашите земи са цар Перисад/344-310/, Евмел/309-304 г./, Спарток ІІІ /303- 283 г./, Полемон, Аспруг и Митридат VІ, брат на Котис. От династията на Котис и Савроматите е имало дакомизийски владетели, управлявали през ІІ и ІІІ век, което е вече една значително по-късна епоха. В аналите има сведения и за потомък на цар Реметалк, станал архонт на Атина. Известни поети Езоп и Федър, които са от дакомизийски произход всъщност са истинските създателите на басните, а брат на великата древна поетеса Сафо се оженил за прекрасната тракийска принцеса Родопис, станала впоследствие съпруга и на фараона Яхмос ІІ ,/в периода 569 – 525 г. пр. Хр/.

Пръв в аналите Херодот цитира името на племето Сапеи, чийто потомци са днешните шопи. Херодот описва Сапеите като участници в похода на легендарния Ксеркс срещу Елада. Евстатий Византийски и Страбон обозначават сапеите като САИ и СИНТИИ. Тук е мястото да споменем, че във времето на македонския цар Персей е царувал Абриполис и още един сапейски владетел, именуван също като одриския цар Котис. Той бил баща на Раскос и Раскупорис и брат на Реметалк І. Някои от Сапейските владетели били съюзници на древния Рим. Техният авторитет е рагистриран в множество декрети и актове на Рим и Атина от онова време. В Атинския национален музей се пази мраморна глава с изображение, идентично с изображението върху сечени монети от времето на царете Котис и Раскупорис. Последният владетеб е бил убит от беския жрец на Дионис –Вологез, ръководил въстанието на бесите срещу Рим 15 – 13 г. пр. Хр. А Сапейската династия на цар Раскупорис подчинила одрисите и бесите. Тук следва да припомним и заслугите на известния френски консул в София, от времето на Руско-турската Освободителна война /1877-1878 г/ Луи Леже. Той определя като диахронна тезата за езиковото единство на българския език със Санскрит, поддържана и от някои наши възрожденски учени като Г. С. Раковски. Леже е твърдял, че и най-старите запазени български текстове “Остомировите” и “Асемановото евангелия” са били написани първоначално на езика САНСКРИТ, интерпретиращ схващането за древното езиково единство.

Сега и Европа започна да забелязва тези факти. „Земита на Балканите били обитавани от една високо развита култура, която е много по-стара от месопотамските цивилизации”, пише Дойче веле. А Харалд Харман, в своята книга „Загадките на Дунавската цивилизация” доказва, че Балканските земи са били обитавани от цивилизация, която развива първата писменост. Харман нарича тази култура, обитаваща земите ни като и части от Украйна и Унгария, „староевропейска”.

И като финал – ако все пак депутати от Европейския парламент пожелаят да узнаят точно как, от кого и кога е била и образувана Европа, и какво и колко трябва да се направи за нейното бъдеще....те трябва да прочетат не само този материал, но и материала за БЪЛГАРСКИЯ ГЕНОМ, публикуван също в Монтпрес - Бр.18 (1355), год. ХVІІ, 7 – 8 март 2006 “Дакомизийски геном – изследван от българин” – научен доклад на академик Йордан Иванов  и асистент Анна Зографова - член. кор на академия МАБИК E-mail: acad.iordan_ivanov@abv.bg. Както и Бр.25 (1362), год. ХVІІ, 30 март – 3 април 2006 г. “DACIAN – MOESIAN GENOME – researched by the Bulgarian in 1975”. Както и Бр. 26 (1363), год. ХVII, 4 - 5 април 2006 г. със „Записки по новата българска голгота - влизането в Европейския Съюз”.Политологичен анализ - тест за политици на авторски колектив в състав акад. Йордан Иванов; проф. Иван Пейчев - д.и.н., макроикономист; инж. Стоян Цаков - о.р. полк. от авиацията на БА; Анна Зографова - член. кор. на академия МАБИК  В тези доклади нещата са точни, ясни и казани истински, а великата ни история е нещото, с което българските ни евродепутати биха могли само да се гордеят. Точно по тази причина, Обединена Европа, в един прекрасен момент ще прояви и покаже уважение, защото нейното обединение е, което ще трябва да решава глобалните въпроси на планетата и то с наше участие.

 

БИБЛИОГРАФИЯ:

 

Библиография:

-       Книгите :„Боянският маг Йордан Иванов” и „Аномални явления и техните биолокационни проучвания” книги на – съставители Анна Зографова и Таня Манова, издателство „ЕТ „Йордан Иванов” , София, 2004 г.

 

-  “Въпроси по изучаване езика на животните и проблемите на Космоса”, научна студия от 1975 г.    на акад. Йордан Иванов, специално подготвена за АН на ССССР.

- “Праистория на древните българи”, акад. Сергей Иванов - издадената от Академия МАБИК през 2005 г.

-  “Велики римски и византийски владетели” – историческа студия на уважавания гръцки историк Панайотис Кенеропулос.

- “От основаването на града” – история на древе Рим, регистрирана в 35 исторически съчинения на Тит Ливий, коментиращ събития по създаването и възхода на Римската държава в превод.  

-  Неизвестен латински хронограф от ІV в. пр. Хр. – Ватиканска библиотека.

 - Съчиненията “Енеида” на Вергилий и “Еподи” на Хорации в превод.

-  Епос на Волжките българи “Джагфар Тарихи” - първо руско издание.

-  “Българските ханове и царе – VІІ – ХІV век” – историко – хронологичен справочник, Йордан Андреев, държавно издателство “Д-р Петър Берон”.

- Бр.80 от 2002 г. в раздел “Чудесии” – “Възможностите на психофизиотерапевта Йордан Иванов в областта на диагностиката, профилактиката и лечението” .

 -   Бр.86 от 2002 г. в раздел “Чудесии” – “СЛОВО ЗА СРЕБЪРНИТЕ БЪЛГАРИ” - Интервю с българския феномен и ясновидец по рождение Йордан Иванов.

 -  Бр.88 от 2002 г. в раздел “Чудесии” – “СЛОВО ЗА СРЕБЪРНИТЕ БЪЛГАРИ” - Интервю с българския феномен и ясновидец по рождение Йордан Иванов – продължение.

 

- Бр.18 (1355), год. ХVІІ, 7 – 8 март 2006 “Дакомизийски геном – изследван от българин” – научен доклад на академик Йордан Иванов

и асистент Анна Зографова - член. кор на академия МАБИК E-mail: acad.iordan_ivanov@abv.bg.

 



Тагове:   vtori,   analiz,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bojanapankov
Категория: Технологии
Прочетен: 1139117
Постинги: 351
Коментари: 74
Гласове: 450
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930