Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2013 17:29 - ВЕЛИКДЕНСКО ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА 2013 Г. ОТ АКАДЕМИК ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ
Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 1974 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.05.2013 18:20


ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!

ВЕЛИКДЕНСКО ПОЗДРАВЛЕНИЕ
ОТ  ИМЕТО НА
АКАДЕМИК ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ
КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО СВЕТА,
С ПОЖЕЛАНИЕ
ДА СЕ ПОМОЛЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ !
НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ,  СПОРНА ГОДИНА, МНОГО МЪДРОСТ , ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!

 imageimageimage

image

По случай светлия християнски празник Великден, от името на Организацията на обединените българи от цял свят /ООБ/ , от името на Общобългарския парламент /ОБП/  И ОТ ИМЕТО НА МЕЖДУНАРОДНАТА АКАДЕМИЯ ПО БЪЛГАРОЗНАНИЕ, ИНОВАЦИИ И КУЛТУРА /МАБИК/
п о з д р а в я в а м е
милиардите православни и католици в целия свят като им пожелаваме дълъг живот, здраве и сбъдване на техните мечти!

image imageimageimage
Академик Йордан Стоилов Иванов – член на Управителните съвети на Организацията на обединените българи от цял свят /ООБ/, на МАБИК и НА ОБЩОБЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ,
и
Анна Зографова -
Член - кореспондент на МАБИК
  

    Любовта на Йордан Стоилов Иванов към хората винаги е заемала специално място. Той е този, който учи на добро. Самият твори добро, прави добро и показва на желаещите да знаят как да живеят правилно.    Чрез многобройните експерименти е установено категорично от научни екипи на БАН, различните видове служби, военни, военноморски и др., че народният лечител - психофизиотерапевт и феномен с паранормални способности Йордан Стоилов Иванов, от най-старата фамилия Панкови от Бояна е най-големият доказан феномен и лечител от най-ранна детска възраст до 1980 г. и от тогава насам като най-големите му постижения са в областта на медицината, физиката,  иновациите и в областта на земните и космическите оранжерийни лаборатории по изхранването на човечеството, инвитрото в епруветки и пр. Едно от тях е свързано с изясняването на Човешкия геном от 1975 г.  за Дакомизийците и Шопите, за подобряване цевите на автоматите "Калашников". Въз основа на неговите изследвания, за които може да се прочете в личния му блог /Блогът на академик Йордан Стоилов Иванов/ в Гугъл БГ, в страната ни към момента действат 6 генетични лаборатории по изпитания на различни видове болести, включително и лабораторията на проф. Иво Кременски, която благодарение на академика бе и създадена.

ЛИКЪТ НА ФЕНОМЕНА е БИЛ НАРИСУВАН ПРЕЗ 1259 Г. В ЗНАМЕНИТАТА   БОЯНСКА ЦЪРКВА 



image



Това, че ликът на МАГА е “запечатан” върху фреска като Йисус, в знаменитета църква е и си остава голяма загадки на Бояна. В Библията е описано как Синът Божий въздействал на болни с поглед и докосване.По същия начин въздейства днес и българският феномен Йордан Стоилов Иванов. Затова не би следвало да се очудваме, защо неговият образ именно като Христос е изписан в храма на Бояна.



Много финес, красота, духовност е имало в жестовете на сина Господен, който лекувал мълчаливо. Така мълчаливо днес продължава да лекува и самият маг – българина Йордан Стоилов Иванов, чийто личен знак е не по-малко уникален. Знакът представлява стилизирано мъжко лице, с отворено трето око и с мъжки длани – нарисуван от известния български художник Веселин Дамянов. Графиката символизира ръцете, погледа и мисълта, с които магът въздейства. И ако това “въздействието” с поглед, както и “теледиагностика” и “телевъздействието” наистина са отдавна познати на специалистите, занимаващи се с аномалните явления, за разлика от всичко казано и написано до сега, смело можем да твърдим, че нито един български феномен
не би
могъл
да се похвали с дарба по рождение. Защото в света днес на пръсти се броят феномените, които са с дарба по рождение!
Много малко са тези, които биха могли да се похвалят именно с подобен “бонус” от биоенергийното си досие и да бъдат признати от науката преди 1990-та година.
В историята на ортодоксалната ни църква няма друг такъв случай, в който жив феномен като Йордан Стоилов Иванов да е
зографисван
по канон или дори и без канон като светец - още повече като Йисус. Свидетели сме на невероятните способности на Данчо, в когото вярват хиляди пациенти, излекувани от него от най-тежките болести. Магът е ликвидирал много проблемни и крайно смъртоносни заболявания. Статистиката в България е регистрирала много случаи на хора, които и днес живеят втори, трети и дори четвърти живот, благодарение на него, на българина народен лечител Йордан Стоилов Иванов, който е решавал проблеми на държави в рискови ситуации.
Убедете се сами - една от най-уникалните фрески на Боянската църква изобразява младия Йисус и представлява точен стенописен портрет на Боянския маг, нарисуван на 16 – годишна възраст. Толкова изумителна е приликата, с фотографията на Мага, че просто е невъзможно да се повярва, че фреската е била рисувана през 1259 г. За което много антрополози са изследвали личността му още от дете с приликата на фреската.
Погледа му буквално “преследва” влезлия на поклонение в реликвената църква. А една малка снимка от младежките години на Йордан Иванов, експонирана в черно-бяло, сканирана и сравнена със стенописа, доказва поразителната прилика с персонажа от фреската в композицията "Христос сред книжовниците в храма".

image        

СЛЪНЦЕ С ИМЕ НА ЧОВЕК



Ти си толкова високо в свое тайнствено небе,
че понякога безсилна е човешката ни реч да опише как дланта ти със вибрации гребе болестта. И я посича със безшумния си меч. А народът с име ДАНЧО винаги ще те зове и ще търси твоя поглед - чудотворен и лъчист. И във църквата Боянска - под смълчани векове ЩЕ ПОЗНАЕ ТВОЯ ОБРАЗ сред искряща стенопис. Хора те сънуват и в далечните страни през огромни разстояния ти си чаканият гост и за твоите горещи и спасителни вълни мисълта ти чародейна е истинският мост! На вратата ти ще чукат неспокойните тълпи, за да срещнат светлината в мигновения ти лек. И от тебе изцелени цял живот ще ги крепи, ЧЕ СИ ЖИВОТО ИМ СЛЪНЦЕ, НО СЪС ИМЕ НА ЧОВЕК!

 

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bojanapankov
Категория: Технологии
Прочетен: 1139094
Постинги: 351
Коментари: 74
Гласове: 450
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930