Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2012 18:31 - БЪЛГАРИН ЕДИНСТВЕН В СВЕТА ПРОМЕНЯ С БИОЕНЕРГИЯ ТОЧКАТА НА ТОПЕНЕ НА НАЙ-ТРУДНИЯ МЕТАЛ ОТ МЕНДЕЛЕЕВАТА ТАБЛИЦА - ИНДИЯ!!!
Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 4734 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 25.11.2012 18:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Н.С. Милка Хаджиева от БАН коментира резултатите от  промяната на точката на топене на метала индий под дистанционното въздействие на
феномена Йордан Стоилов Иванов

Академикът е и продължава да бъде единственият Човек в света, променил чрез контрол, организация и насочване действената енергия на своя човешки мозък температурата на стапяне на най-трудния елемент от таблицата на Менделеев - метала Индий от разстояние пет километра!!

По тази причина същият метал вече не може да служи за еталон в света. Един от най-интересните експерименти, извършен с мага е бил осъществен в Централната лаборатория по слънчева енергия и нови енергийни източници към БАН в София бе изследването на н.с. к.х.н. Милка Хаджиева, практикуваща методите на термичния анализ за проследяване топлинното изменение на веществата с фазов преход под влияние на слънчева енергия, е бил да се регистрира влиянието на човешката биоенергия върху топлинното поведение на метал. Най-важната констатация, която българските учени, провели с феномена този невероятен експеримент е, че същият българин може да организира, концентрира, контролира, излъчва и насочва действена енергия. Затова когато коментираме възможностите му, как неговият дух, по силен от материята, променя точката на топене от километри разстояние на метала индий, трябва да знаем, че в случая не става дума за рекорд на Гинес, а за нещо много по- велико, което е извън предела на нормалните човешки възможности. Академикът е дал най-стойностното научно обяснение за начина по които се черпи ясновидска информация от Ноосферата, а също и дефиниция за нея. Акад. Йордан Стоилов Иванов.  image

Снимки: Стефан Димитров ©
Подробности относно тези експерименти може да прочетете в книгата „БОЯНСКИЯТ МАГ ЙОРДАН ИВАНОВ” – издание на ЕТ „ЙОРДАН ИВАНОВ”, В БЛОГОВЕТЕ НА АКАДЕМИК ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ И НА АННА ЗОГРАФОВА В БЛОГ.БГ КАКТО И В КНИГАТА „ИНФОРМАЦИОННАТА ВСЕЛЕНА” НА СТЕФАН ДИМИТРОВ.
А в диска към книгата ще видите видеозаписи от експериментите и интервюта с учените.


Йордан Стоилов Иванов всъщност е единственият български феномен с паранормални способности по рождение, удостоен с най-високото научно звание. Бележит учен, практик - психофизиотерапевт, изследовател, който с всеотдайност и себеотрицание през целия си съзнателен човешки живот е работил винаги и в полза на отечеството. Регистрирал е истински чудеса в диагностицирането, психофизиотерапията, /като дял от народната медицина/, в биолокацията и ясновидството, в биостимулиращото въздействие върху хора, растения и животни. Феноменалните възможности на академик Йордан Иванов са дарба по рождение. Затова той искрено се гордее също и с принадлежността на рода си към Бояна и шопите - наследници на най-старото местно балканско население с дакомизийски геном. Основоположникът на етномедицината у нас и специалист в областта на висшата математика, и етнологията - световноизвестният академик Петър Петров определи Мага Йордан Стоилов Иванов като “най-невероятния феномен на Балканите в новото време, чиято дарба да лекува е най-великото нещо, което този българин е наследил Магът Йордан Стоилов Иванов е най-точният генетично съхранил се по образ на непромененяем дако-мизийски генотип на 6900 г., който е и най-старият представител от всичките 134 етноси, населявали някога земите на България!”


   



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. zlokuche - Хапчетата, пич, хапчетата....
28.11.2012 13:26
Хапчетата, пич, хапчетата....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bojanapankov
Категория: Технологии
Прочетен: 1137758
Постинги: 351
Коментари: 74
Гласове: 450
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031