Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2011 15:59 - Още за българското здравеопазване! Не се търсят знайните и незнайни истински виновници за голямото разграбване на България - Автор: Акад. Йордан Стоилов Иванов
Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 6267 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Още за българското Здравеопазване!

Не се търсят знайните и незнайни истински виновници за Голямото разграбване на България от началото на Прехода

Автор: Акад. Йордан Стоилов Иванов

image

        Здравният министър - гинекологът  д-р  Стефан Константинов  призна, че в момента има криза в здравеопазването и, че лекарски грешки са причинили в немалко случаи смърт, за което е виновна комерсалната здравна система. Според бюджета на НЗОК за 2012 г., здравеопазването ни ще разполага със сумата 3, 261 млрд. лв, които най-вероятно пак ще изчезнат или „ще се изпарят или стопят” в нечии незнайни портфейли…или просто ще бъдат изнесени от страната.  С това в Европа здравеопазването ни се нарежда отново на опашката. На база процент от БВП -4%. Така се въръщаме пак във времето от преди 50-те години на миналия век, когато се е плащало жестоко за операции всякакви. И сега умират както тогава – процес. Просто процесът и днес продължава.  

Според депутатката Мая Манолова, в бюджета на НЗОК продължават порочните практики по прехвърляне средства към МЗ. Фондациите уж събират средства, които потъват някъде неизвестно къде.

Лекарите ни днес си правят частните кабинети супер лукс,  за сметка на държавните болници и поликлиники. Оказва се обаче, че мастопатиите и гинекологичните заболявания продължават да съсипват българските жени и момичета – студентки, ученички и работнички, а раковите  заболявания  у нас са се увеличили. Причините - поредни грешки в диагностицирането.

Броят на раково болните също предстои да бъде удвоен до края на 2030 година. Особено мастопатиите и ракът на гърдата. И то най-вече в бедните страни.

Искам да подчертая, че по данни на Националната агенция по изследване на рака през 2000  г.  броят на диагностицираните болни от рак е бил 11 милиона. 7 милиона са били смъртните случаи, дължащи се на неоплазма, а в световен мащаб 25 милиона от хората са живели с някакъв тип раково заболяване.

Новите проучвания на агенцията - част от Световната здравна Организация, показват, че следвайки общите тенденции, до края на 2030 отново 75 милиона жители на планетата ще страдат от злокачествени новообразувания. А броят на новооткритите случаи ще нарастне до 27 милиона, като увеличението ще е за сметка най-вече на ниско- и средноразвитите страни.

А беше време, в което през 2008 г. стартира пилотният проект със здравните карти. Този проект обаче зацикли, защото в същите тези карти липсваше индекса за генома. След като на 20 април 2008 г. в София бе открит център по молекулна медицина и Национален генетичен център, финансирани със 1 млн. Евро, следва да отбележа, че заслугата за това принадлежи не само на екипа на проф. д-р Иво Кременски. Заслугите бяха на всички нас, които сме полагали основите на генните разработки и изследвания в България още през 1975 г., без каквато и да е модерна днешна съвременна апаратура. Желая да спомена, че още тогава държавникът Тодор Живков беше изненадан от резултата за шопския етнос от Средна и Западна България, идентифициран като дакомизийски - един от най-старите основни етноси на Балканите, оцелял в хилядолетията. По този повод бившият държавен глава дори е бил консултиран от специален секретен научен екип. И тъй преди време в София отново стартира изключително авторитетното българо-американско проучване върху заболявания, провокирани от гени-, искрено пожелах на екипа на проф. Кременски, успешно да продължи започнатото от мен, за да доведе до край българските проучвания в националната програма по профилактика и диагностика на генетичните болести в Република България. Нещо, което се знае, но почти не се коментира е фактът, че уважаваната бивша министърка на културата на НРБ Людмила Живкова всъщност осъществи много интересни командировки по света, за да събере данни за българския геном, а също и данни за числеността на българите по света. Заради нейните изключителни заслуги в тази връзка тя бе удостоена посмъртно с научното звание Академик на Международната академия по българознание, иновации и култура МАБИК.   

 Многогодишната ми изследователска работа ми даде сериозно основание да формулирам специално заключение в областта на геномните изследвания. С направените през 80-те години на ХХ век изследвания, в областта на генетиката, а също и чрез последните археологически открития на територията на България бе датирана научно древността на предците ни дакомизийци, както и тази на най-ранните българи - първите европейци. Българските археолози откриха доказателства - костни останки от същото население, разкрити при разкопки на праисторическите некрополи във Врачанско и в района на силистренското село Малки Преславец. Всички те са от времето на ранния неолит. Тези констатации са подкрепени недвусмислено и от тезите на още един известен български учен - антрополога проф. Йордан Йорданов, който изследвайки костните останки на най-стария запазен мъжки скелет в нашите територии е установил категорично, че те принадлежат на мъж на възраст около 50 г., с ръст 174 см., притежавали белезите на протоевропеид /палеоевропеид/ - представител на група хора, разселила се впоследствие из континента Европа, която според официалната наука са били представители на най-старите преходни форми между кроманьонеца и хомосапиенса. Тук е мястото да отбележа, че още едно тайно изследване на 10 антрополози в България през 80-те години на ХХ век остана непубликувано, по причина на факта, че те бяха установили, че тогава на Балканите са живели значително повече от половината на всичките представители на югоизточния европейски подрасов тип дакомизийци, представители на средноевропейския подрасов тип славяни, на средноазиатския подрасов тип и други. Мога само да добавя, че констатацията им е била безспорна, в смисъл, че човешките същества са равни пред богове и закони, че има основен Генетичен закон, че са реални съществуващите понятия Доминантен и Рецесивен ген, съхранили в хилядолетията принадлежността към племената, че човекът е продукт от взаимодействия между гени, възпитание, родова принадлежност, среда, от дух, материя и душа. Моите данни и изследвания от 1975 г. бяха  просто препотвърдени от изследванията на проф. Иво Кременски, ръководител на Националната генетична лаборатория на Република България  както и от данните на новите съвременни апаратури.

Във връзка със стратегията за специфична работа с различните клонове на българските диаспори по света, отново по моя инициатива бяха направени предложения, отново от името на Международната академия по българознание иновации и култура МАБИК и Организацията на ООБ, на които съм член на Управителните Съвети. Тези предложения бяха приети с мнозинство и  включваха инициативата да се създаде правна възможност, законодателно изискване, в личните документи /лични карти, паспорти, в здравните карти и др./, да се вписва геномната българска принадлежност на притежателя както и да се предоставят по-широки възможности, законови права и условия и материално-техническа обезпеченост за Националната лаборатория по генетика, с ръководител проф. Д-р Иво Кременски.

Отново по мое предложение, когато се впише геномната принадлежност, следва и в личните и в здравните карти, за в бъдеще на всеки, с български корен и с българско самосъзнание да бъде поставен и втори печат. Върху мястото, където ще бъде отбелязан генома. И към новите здравни карти следва да присъства и цифров индекс за генома.

За целта, от Централната лаборатория по генетика следва да бъдат изисквани данни, въз основа на които нашите кръвни братя по произход по света да имат документ, доказващ геномната им принадлежност, което да им дава приференциални права, включително и визови или безвизови, за посещение и пребиваване в Република България.

Аз обаче бих желал да уточня още и, че процентите, визирани от екипа на проф. Иво Кременски умишлено по политически причини бяха занижени. Защото представителите само на един от етносите на България – дакомизийския -  шопския /, от Средна и Западна България/, включително и в старите български граници – този геном е съхранен и запазен от самите  му притежатели. Той има корен, който превъзхожда останалите. Това доказаха многогодишните ми проучвания и изследвания на Дакомизийския геном от 1975 г./Докладите ми/над 180 на брой/ са публикувани в Вlog.bg – Блогът на академик Йордан Стоилов Иванов. Там можете да прочетете разработките ми по ръзлични въпроси и теми. image  Аcad. Iordan Stoilov Ivanov MABIC International Academy.
  • Date of birth: 29.11.1947  Sofia.
  • Expert in Old Bulgarian History end arheology.
  • He has been revered as the last of old national culture.
  • A management consultant of introduction of wild archaeological wealths.
  • Author  - 100 scholarly labors.
  • First Private European Psyhophysiotherapeutics cabinet 1989.
  • A science subscriber - Alternate medicine.
  • Dokteur phsihophysiotherapie.
  • Prizes -  АRK OF Europe Gold Star 1993 – Madrid.

Contacts:  Sofia,  “Kiril Peitchinovich” Str. No.8

e-mail: аcad.iordan_ivanov@abv.bg

ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ

ЗА ПРЕВОД – СМЕТКИ В

ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД

/ ПОЩЕНСКА БАНКА И БИВША ДЗИ БАНК АД/

IBAN

BIC

USD BG 59 BPBI 7940 41 445 188 01

BPBIBGSF

BGN BG 15 BPBI 7940 40 445 188 01

BPBIBGSF

EUR BG 94 BPBI 7940 44 445 188 01

BPBIBGSF

На вниманието на организации, фондации и фирми,  които биха могли да се лекуват при мен: извършвам корекция на деформирани органи, гинекологични  или мастопатии - ракови,  / за оперирани и неоперирани/!

 Тъй като при жените процентът на тези заболявания е най-голям, от ежедневни проблеми, от домашни, от хилядите притеснения, затова обръщам специално внимание повече на тях, за да може раждаемостта в държавата ни да не намалява, както и по други райони на света.

В диагнозите са описани кои са следващите заболявания.

Всичко това можете да прочетете в моя блог – В Google.bg изписвате – Блогът на академик Йордан Стоилов Иванов.

Вж. Академик Йордан Стоилов Иванов и в „Изображения” и в „Мрежа” на   Google.bg

e mail:acad.iordan_ivanov@abv.bg
 acad.iordan_ivanov@mail.ru

Телефони:            00359899 32 97 07;

                       0889 52 98 57;

  0877 01 20 32;  

 0899 75 40 30

 0886 00 56 87;

0886 36 70 92

 

Профил на bojanapankov

Име:                Йордан Стоилов Иванов

Възраст:         62 години

Пол:                 мъж

Град:               София - Бояна

 

Професия:       Академик по иновациите -
психофизиотерапевт, народен лечител, припокрива 8 дяла от 10-те на народната медицина;

консултации и услуги - биолокационни измервания, психофизиотерапия, биостимулиращо въздействие на хора, растения, животни, диагностициране, иновации, история, наука, медицина

 

 

 

 

Първи и единствен Европейски частен кабинет

от 1989 г. на народния лечител

академик Йордан Стоилов Иванов

 

 image


image

 



 
Единственият народен лечител преминал през всички видове експерименти на науката, медицината и различните видове служби, когато имаше стилни и работещи научни звена в БАН - Българската академия на науките преди ГОЛЯМОТО РАЗГРАБВАНЕ на държавата ни - Република БЪЛГАРИЯ! 

 image


image

image


image

image

image

image

image

image

image

image


image

image

image

image

image

image

image

image






 

 







 






 

 









 

 



Бел. Ред: Ако днес в България са регистрирани повече от 250 столетници, болшинството от тях са именно с устойчивия шопски ген. Акад. Йордан Стоилов Иванов e единственият народен лечител, преминал през всички видове експерименти на науката, медицината и различните видове служби, когато имаше стилни и работещи научни звена в БАН - Българската академия на науките, преди ГОЛЯМОТО РАЗГРАБВАНЕ на държавата ни.

За неговите умения, възможности и постижения, Международната академия по българознание иновации и култура /МАБИК/ го удостои с научното звание Aкадемик по иновациите, открил Първия и единствен Европейски частен кабинет през 1989 г. в София и в страната.

Докладът „Дакомизийският геном изследван от българин през 1975 г.” на акад. Йордан Иванов с асистент Анна Зографова бе огласен по време на Третата сесия на Общобългарската научно-практическа конференция на Международната академия по българознание, иновации и култура МАБИК, проведена в София, в периода 9-10 май 2006 г. и бе публкуван в Първото издание на Научния сборник „Българите и Европа” на академия МАБИК. Съставители на сборника са акад. Сергей Иванов - тогавашен Председател на академия „Мабик” и акад. Владимир Цонев - Зам. Председател на академия „Мабик”. Същият доклад е качен и в Интернет, публикуван на български език в Бр. 18/1335/, год. ХVІІ, от 7-8 март 2006 г. и на английски език в Бр.25 /1362/ год. ХVІІ, от 30 март 3 април . “DACIAN MOESIAN GENOME researched by the Bulgarian in 1975” на електронното издание на в.„Монт-прес” от 2006 г. В същата връзка са и публикациите  в Бр. 80 от 2002 г. “Възможностите на психофизиотерапевта Йордан Стоилов Иванов в областта на диагностиката, профилактиката и лечението”.



Тагове:   annazografovaabvbg,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bojanapankov
Категория: Технологии
Прочетен: 1137597
Постинги: 351
Коментари: 74
Гласове: 450
Календар
«  Март, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031