Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2010 20:37 - "Нобеловата награда за мир” бе присъдена за усилията на американския президент Барак Обама по ситуиране на свят без ядрени оръжия - писмо на Акад. Иванов
Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 1783 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.11.2014 15:12


 ПИСМО НА АКАДЕМИК ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ ДО АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ БАРАК ОБАМА
от 07.05.2010 г.

.  image Ваше превъзходителство! Уважаеми г-н президент на САЩ - Барак Обама, За нас е чест да Ви поздравим, с присъждането на най-голямото световно отличие - Нобеловата награда за мир” както и да Ви поздравим специално за това, че Вие не усвоихте лично средствата, а ги предоставихте за благотворителност. Бихме искали да Ви поздравим и по повод прокарването в Америка на една съвършено нова линия в здравната реформа. Вашата награда е признание не само за Вашия имидж, но и за цялата американска администрация. Изразяваме нашето уважение и по повод факта, че "Нобеловата награда за мир” Ви бе присъдена за усилията по ситуирането на свят без ядрени оръжия , свят на сътрудничество между хората, за постигането на мир най-вече в Близкия Изток." Уважаеми г-н Президент, В тази връзка предоставяме на Вашето внимание материали с нашия принос, които без да звучи нескромно, считаме, че са от особена значимост за целия свят.  И тъй като се счита, че изследванията по парапсихология днес имат особено голямо значение, не само за безопасността на страните, но и за здравеопазването, криминалистиката, образованието както и за много други ресори, бихме желали да коментираме факта, че от десетки години съществуват проверени психоенергийни методи за повишаване на творческите способности. огато по време на студента война бе модерно да се използва  терминът "антисъветизъм", някои факти, публикувани още преза 70-те, 80-те   години на ХХ век срещу бившия соцлагер, показаха, как още тогава в САЩ е била формирана и мобилизирана цяла армия от феномени, действали срещу тоталитарната система.
34 надарени избрани от Англия от полковник Джон Александер, на които се е плащало 2 млн. и 500 000 лири стерлинги  и за които ние знаехме, но те не са имали нашите качества., защото ние нямахме техните превилегии да имаме комуникации, средства, а работехме по метода РЪКА – ПОГЛЕД – МИСЪЛ НА РАЗСТОЯНИЯ ОТ НЕОГРАНИЧЕНИ КИЛОМЕТРИ.
В този контекст бихме желали да припомним, че к
Такива бяха онези времена, в които трябваше да се справяме без апаратури за запазване човешкото у човека във всички области на живота , лечението и против смъртта...

А през 1981 – 1982 г. полк. Джон Александер се беше провалил, за което Вие и ние не носим никаква вина, за некачествения подбор и по метода на елиминирането. Когато това не е направено както трябва се получават такива неща. Както и сега, ние не разполагаме с апаратури и средства, но въпреки всичко се стараем да поддържаме, до колкото ни е възможно миротворчиския свят, в добри отношения и с по-малко аномалии по отношение на бомбените терористични актове. Повече бихте могли да прочетете в блога на академик Йордан Стоилов Иванов в Google.bg.
В анотацията към книгата, посветена на него – „Боянският маг Йордан Иванов”, издадена в София през 2004 г. е отбелязано следното „Сензитивът Йордан Иванов е единстнвеният българин, предложен през 1989 г. от службите на ВКР /Военно контра разузнаване/ за удостояване с титлата генерал - майор за изключителни заслуги към отечеството и за опазване териториалната цялост на страната и нейните граници. По същото време представители на спецслужбите ни заговориха, че и руснаците поискали копие от документа, подготвен специално за награждаването на Боянския маг Йордан Иванов. Тогава с Указ, с подобно съдържание, президентът на Руската федерация Борис Елцин е удостоил с титлата Генералисимус екстрасенс Джуна Даваташвили по подобни причини.  Заради голямото разграбване на България след 1990-та година става така щото церемонията по награждаването на мага у нас не се е състояла. А въз основа на същия документ, в мандата на президента Желю Желев след 1990-та г. са били произведени 50, а в мандата на президента Петър Стоянов още 90 нови български генерали.
 През 1993 г. Европа награждава Боянския маг Йордан Стоилов Иванов “За цялостна дейност и качество!” с една от най-престижните европейски награди- “Арката на Европа – Златна звезда” / “A
rchof Europe Gold Star/, връчена му в Мадрид. За цялостна дейност и качество на петте континента.
И поради факта, че удостояването с титлата генерал-майот не се състоя, научните кръгове на България удостоиха академик Йордан Стоилов Иванов с академична титла от името на Международната академия по българознание, иновации и култура МАБИК. Затова, в заключение на изложеното до тук – Имам честта да поздравя най-достойния президент на света – Вас, Барак Обама! Специално на Вас и на Вашето семейство желаем крепко здраве, успехи и дълголетие! С огромно  уважение – Академик Йордан Стоилов Иванов - член на Управителните съвети на Организацията на Обединените Българи от цял свят и Международната академия по българознание,   иновации и култура – МАБИК И                                                Анна Зографова – асистент – Член кореспондент на академия МАБИК.  Журналист - международник   П.С. С благодарност, че за късо време се постара да поправи грешките на предишните за установяване на траен мир в света!


Тагове:   награда,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bojanapankov
Категория: Технологии
Прочетен: 1139083
Постинги: 351
Коментари: 74
Гласове: 450
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930