Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2017 16:35 - БРИТАНЦИТЕ АТАКУВАХА БЪЛГАРИЯ! Политици обявиха война на туристите - водеща новина за някои медии!
Автор: radiovisioner Категория: Политика   
Прочетен: 359 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


image

Беше се превърнала в мека за британските любители на евтиния алкохол и шумните партита на плажа. Но сега вече България не е това мечтано място за тях, тъй като местната власт започна "война с шума", заради която дори се стигна до отменянето на музикален фестивал. Така започва статия в британския таблоид "Дейли Мейл", провокирана от акциите на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг, цитиран от "Дневник".


Преди седмица, придружен с полиция, той провери в ранните часове на деня колко е шумно около някои от най-големите заведения в курорта. Това предизвика остра реакция сред част от клиентите на клубовете. Заради акцията на Симеонов музиката в едно от заведение беше спряна, а от диджея на друго беше отнет лаптопа и част от озвучението.


Последва и отмяна на последните две събития от музикалния фестивал Solar Summer. Клубът, в който трябваше да се проведе той обяви, че смята да съди Симеонов за пропуснати ползи. В същото време вицепремиерът получи подкрепа от голяма част от хотелиерите по Черноморието, а работещи в Слънчев брягизлязоха на протест срещу него.


 

Британското издание отделя внимание на публикацията на Симеонов в профила му във "Фейсбук", където той написа, че в страната има "беззаконие и вакханалия, терор на тарикатите над нормалните туристи и граждани".


"Така ще привлечем по-платежоспособни туристи и ще имаме по-качествен ръст на туризма", написа още той.


България, която беше посетена от 281 хил. британци миналата година, не е единствената страна, която се опитва да се отърве от шумните британски любители на евтините забавления, отбелязва "Дейли Мейл".


Медията отбелязва, че през юни се е появила снимка на британски туристи в Майорка. Те били голи, лежали пияни на улицата и прегръщали секс кукли. Тогава местната полиция се оплака от постоянното лошо поведение на посетителите от Обединеното кралство. В едно от градчетата на Майорка дори имало забрана пияни туристи да бъдат допускани при пристигането си с плавателни машини.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radiovisioner
Категория: Новини
Прочетен: 855687
Постинги: 1688
Коментари: 141
Гласове: 116
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930